Dag!enDoen!

Komt u niet meer zoveel buiten de deur, maar zou u dit eigenlijk wel graag willen?

Dag!enDoen! is een digitale agenda voor ouderen in de gemeente Olst-Wijhe. In een oogopslag ziet u wat er die dag of week te doen is in de regio. Via de app kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een concert, koffiemiddag of wandelclub. Zo doet u niet alleen iets leuks, maar ontmoet u ook nieuwe mensen. Heeft u zelf geen iPad of tablet? Geen probleem! U kunt er één lenen. Bent u allergisch voor techniek? Een van de vrijwilligers komt graag bij u langs om u te helpen. Net zo lang tot u het zelf kunt doen.

 

Verschillende organisaties en verenigingen uit de gemeente Olst-Wijhe delen hun activiteiten, zodat u in een oogopslag kunt zien wat er die dag of die week te doen is. Er is voor ieder wat wils!

Dag!enDoen! café’s

Daarnaast worden er ook Dag!enDoen! cafés georganiseerd waar u van harte welkom bent. Er wordt altijd een bijzondere gast uitgenodigd die iets komt vertellen of ten gehore brengt. Ook wordt er gezellig gekletst onder het genot van een kopje koffie. De Dag!enDoen! cafés zijn een ideaal moment om kennis te maken en bij te praten! Wilt u graag nog een beetje hulp bij het gebruik van de tablet of de app? Neem deze mee, dan kunt u oefenen.

Waar regelt u het?

Bent u ouder dan 50 jaar, woont u in de gemeente Olst-Wijhe en wilt u graag meer de deur uit? Meld u dan aan als deelnemer bij Dag!enDoen! U kunt zich aanmelden bij ut Huus.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over Dag!enDoen!? U kunt telefonisch of via de mail contact opnemen met ut Huus. Daarnaast kan er vrijblijvend iemand bij u thuis komen om u kennis te laten maken met Dag! enDoen! en u meer vertellen over de tablet.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen