Collectieve zorgverzekering, ook voor u?

Heeft u een laag inkomen, maar wilt u wel goed verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de Gemeentepolis. Wij maakten afspraken met Salland Zorgverzekeringen over een passende zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen.

De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering, een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. Als aanvullende verzekering kunt u kiezen tussen het Extra-pakket en het uitgebreidere Plus-pakket. Zo kiest u het pakket dat het beste bij uw (medische) situatie past.

Bij de Gemeentepolis betalen wij mee aan de kosten voor de premie. Zo blijft de premie voor u betaalbaar, bent u goed verzekerd en verkleint u de kans op onverwachte kosten.

Hoe kunt u zich aanmelden voor de Gemeentepolis?

Dat kan tot en met 31 december 2020. Doe dit bij voorkeur vóór 21 december 2020 via de website van Gezond Verzekerd. Wij beoordelen of u in aanmerking komt voor de Gemeentepolis. In sommige gevallen vragen wij om extra informatie. Wilt u zich liever via een formulier aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen over de verzekering bij Salland Zorgverzekeringen?

Voor vragen over de samenstelling van een pakket, de premies en vergoedingen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Salland Zorgverzekeringen via telefoonnummer 0570 - 68 74 90. Ook staat er informatie op de website van Salland.

Heeft u vragen over de Gemeentepolis en financiële tegemoetkomingen?

Heeft u vragen over de voorwaarden van de Gemeentepolis of de verschillende financiële tegemoetkomingen? Het team Werk, Inkomen en Zorg is elke werkdag telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 14 0570. Ook kunt u een e-mail sturen naar minimabeleid@olst-wijhe.nl. U kunt ook bij ons terecht als u zich zorgen maakt over uw financiële situatie.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen