Scherm de baas?! Doe mee met de interactieve online avond

Veel kinderen zijn niet weg te slaan achter hun mobieltje. Het lijkt wel of ze niet meer zonder kunnen. In veel gevallen is dat niet zo erg. Maar soms loopt het uit de hand. Je kind komt niet meteen als het geroepen wordt. Irritatie omdat je kind de hele tijd achter de telefoon zit, ook tijdens het eten. Of je kind lijkt nergens anders meer in geïnteresseerd dan de laatste Instagram, snapchat of WhatsApp berichten. Je kunt er als opvoeder wanhopig van worden.

Bij Tactus merken ze dat er veel vragen zijn over bijvoorbeeld: wanneer is het een probleem of hoe kun je het bespreekbaar maken? Om deze vragen te beantwoorden organiseert Tactus in samenwerking met Helder Theater op dinsdagavond 8 december, van 20:00 tot 21:00 uur, een online informatieavond over beeldschermgebruik. Op de website van Tactus kun je op 8 december een link vinden naar deze informatieavond.

Als je nu al vragen hebt dan kun je u terecht bij Alex Govers. Alex is preventieweker bij Tactus en is op werkdagen van maandag tot en met donderdag goed bereikbaar via telefoonnummer 06 10773126. Vragen kun je ook via e-mail stellen.

Verder kun je ook op internet veel informatie vinden over beeldschermgebruik. De beste sites op dat gebied zijn:

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen