E-hulp van de Kern maatschappelijk werk

Naast de gesprekken die de Kern aanbiedt (op kantoor, telefonisch of via beeldbellen) is er de mogelijkheid om via de Kern e-modules te volgen. Deze modules volgt u in uw eigen tempo, vanuit huis.

Er zijn veel verschillende modules beschikbaar, denk aan: Beter slapen, Fit blijven tijdens de coronacrisis, Hulp bij eenzaamheid, Minder piekeren. Er zijn modules voor volwassenen, ouders, jongeren en kinderen (vanaf 8 jaar).

Sommige modules doorloopt u helemaal zelf, en bij andere is er de mogelijkheid om feedback te krijgen van een hulpverlener. Het volgen van de modules is gratis en voor iedereen beschikbaar en uiteraard zijn de gegevens goed beveiligd.

Wilt u meer informatie of u aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in op deĀ website van de Kern. De Kern neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen