Tijd over en bereid een ander te helpen? Dan is jouw hulp erg welkom!

De coronamaatregelen hebben grote gevolgen voor ons allemaal. We moeten minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar en sociaal contact zo veel mogelijk vermijden.

Voor veel mensen heeft dit grote impact omdat zij voor een (groot) gedeelte afhankelijk zijn van de hulp van een ander. Bijvoorbeeld voor hulp bij de boodschappen, oppashulp of simpelweg een praatje om te voorkomen dat mensen vereenzamen. Daarom werkt ut Huus samen met haar partners De Kern, Wijz jongerenwerk en Evenmens om, daar waar mogelijk, mensen met elkaar in verbinding te brengen. Vrijwilligers zijn dan ook van groot belang! Dus heb jij tijd over en ben je bereid om een ander te helpen? Laat dat dan weten via het telefoonnummer 0570 – 56 36 00 / 06 - 57 58 04 42 of via welzijn@uthuus.nl. Ook als je zelf hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met ut Huus.

Hulp nodig of meer weten? Kijk dan op de website van Ut Huus en kijk verder op Ondersteuning Olst-Wijhe.

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen