Onafhankelijke cliëntondersteuning; wat houdt het precies in?

Ben je benieuwd wat cliëntondersteuning precies inhoudt? Wij leggen het kort aan je uit.

Een cliëntondersteuner kan jou helpen met informatie, advies en bemiddeling bij de invulling van jouw zorg of ondersteuning. Een cliëntondersteuner kan naast je staan en met je meedenken en meeluisteren tijdens een gesprek met één van onze medewerkers. In onze gemeente wordt deze ondersteuning geboden door twee professionele organisaties: MEE IJsseloevers en Vriendendiensten. Zij bekijken samen met jou wat er nodig is om verder te komen en antwoord te geven op jouw vragen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het toegangsteam Wmo via telefoonnummer 14 0570.

 

Hulp nodig of meer weten? Kijk dan verder op onze website.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen