Overzicht activiteiten Week van de Ontmoeting

Kom erbij! In de Week van de Ontmoeting staat ontmoeting en verbinding centraal. De van de Ontmoeting is van 29 september t/m 6 oktober.

Ook in Olst-Wijhe schenken wij aandacht aan deze week. Er wordt in deze week op verschillende manieren stil gestaan bij eenzaamheid. 

Op de startdag van Week van de Ontmoeting; donderdag 29 september van 10.30 – 12.00 uur wordt in ut Huus de Workshop “Een Steekje Los?’ georganiseerd door Vriendendiensten. Spelleiders van het spel ‘Een Steekje Los?’ gaan met inwoners in gesprek over kwetsbaarheid en kwaliteit van leven. Het spel heeft verschillende thema’s zoals: thuis, vrije tijd en sociale contacten.

Ook wordt er vanuit het Breed Welzijnsverband weer een Gebakjesactie georganiseerd op 5 en 6 oktober 2022. Er kunnen gratis twee gebakjes worden besteld bij de bakker waarmee je op bezoek kan gaan bij iemand die wat aandacht kan gebruiken.

Daarnaast organiseren wij op dinsdag 4 oktober (10.00 - 12.00 uur) met verschillende welzijnsorganisaties een koffie/theemoment op de markt in Wijhe. En op vrijdag 7 oktober (14.00 - 16.00 uur) op de markt in Olst. Drink je een kopje koffie mee? Dan krijg je er twee! Een kopje voor jezelf en een kopje voor iemand die ook wel een kopje koffie en een praatje kan gebruiken. Ook zijn de medewerkers van de welzijnsorganisatie beschikbaar om vragen te beantwoorden, advies te geven of gewoon voor een gezellig gesprek. Weet je iemand die moet deelnemen? Kom samen!  

Alle activiteiten die worden georganiseerd zijn terug te vinden op Agenda Olst-Wijhe (agenda-olstwijhe.nl)

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen