Dag van de Mantelzorg 

Op 10 november is de jaarlijkse dag van de Mantelzorg. Mantelzorgers zorgen langdurig, intensief en onbetaald voor een naaste. Zij vinden dit zelf vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering. 

In dat kader organiseert Evenmens, de organisatie voor mantelzorgondersteuning in Olst-Wijhe, op donderdag 9 november twee ontspannende activiteiten voor alle mantelzorgers in de gemeente. Aanmelden kan tot 29 oktober. 
 
Wil je meer informatie over de activiteiten of wil je je aanmelden? Kijk dan op www.evenmens.nl/nieuws/dagvdmzOW of bel naar telefoonnummer 0570 – 82 09 93. 
 
Evenmens heeft een breed ondersteuningsaanbod voor mantelzorgers in de gemeente. Ook de jaarlijkse Blijk van Waardering voor mantelzorgers die de gemeente beschikbaar stelt, kan bij Evenmens worden aangevraagd via www.evenmens.nl.

Deel dit
Mail
Bellen