Gratis assertiviteitstraining  

Maatschappelijk werk De Kern organiseert dit najaar vanuit het Breed Welzijnsverband een assertiviteitstraining. Deze training is bedoeld voor volwassenen die het moeilijk vinden om voor zichzelf op te komen, hun wensen te uiten of hun mening te geven. 

Assertief zijn heeft te maken met de manier van reageren op de wensen en eisen van anderen zonder eigen wensen uit het oog te verliezen.  
Het bewust worden van eigen gedrag staat in deze interactieve training centraal. Deelnemers ontwikkelen vaardigheden waardoor zij in staat zijn om het contact met anderen te verbeteren. De deelnemer wordt weerbaarder en krijgt meer zelfvertrouwen.  
  
De training bestaat uit zes bijeenkomsten van twee uur op woensdagavond. De eerste avond is op 1 november om 19.00 in het Holstohus in Olst. De groep bestaat uit maximaal tien deelnemers van 18 jaar en ouder. Deelname is gratis.   
 
Wil je je aanmelden of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met De Kern via telefoonnummer 0570 – 547 300 of stuur een mail naar AMWOlstwijhe@stdekern.nl.   

 

Deel dit
Mail
Bellen