Evenmens, informele zorg voor elkaar

Evenmens verleent ondersteuning aan mantelzorgers, zorgvragers en zorgvrijwilligers. Dit doen zij in de vorm van een luisterend oor, het geven van informatie en advies.

Ook bieden zij ondersteuning (in groepen), met onder andere themabijeenkomsten en ontspannende activiteiten. De mantelzorgconsulent kan bemiddelen bij het vinden van zorgvrijwilligers, zodat mantelzorgers even ontlast worden van hun zorgtaken. Daarnaast biedt Evenmens voor jonge mantelzorgers (tussen de 6 en 25 jaar) individuele gesprekken, kunnen zij deelnemen aan een praat- en doe-groep en aan activiteiten.  

Word jij verzorgd door één of meerdere (jonge) mantelzorgers? Dan kun je een keer per jaar een Blijk van Waardering (= € 100 euro in de vorm van VVV-bonnen) aanvragen als waardering voor de hulp die zij verlenen. 

Hulp nodig of meer weten? Neem contact op met de medewerkers van Evenmens via telefoonnummer op 0570 – 82 09 93 of kijk op evenmens.nl/werkgebied/olst-wijhe. Je kunt ook contact opnemen met ons toegangsteam Wmo via telefoonnummer 14 0570 of kijk op ondersteuning.olst-wijhe.nl.

Deel dit
Mail
Bellen