Vriendendiensten 

Heb je behoefte aan ontmoeting, steun of gewoon een kopje koffie en een praatje? Dan ben je welkom bij Zelfregiecentrum Olst-Wijhe van Vriendendiensten. Het zelfregiecentrum is twee dagdelen in de week open, op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 16.30 uur in het Holstohus aan de Jan Scharmhartstraat 5 in Olst. 

Een zelfregiecentrum is een open centrum waar iedereen welkom is voor inloop en activiteiten. De bezoekers organiseren zelf verschillende activiteiten; samen creatief aan de slag, een spelletje spelen, een quiz doen of een bingo. De aanwezige coördinatoren ondersteunen waar nodig. Je hebt geen indicatie nodig en je betaalt ook geen eigen bijdrage.

Herstelcursussen en -activiteiten

Bij Vriendendiensten vinden ook herstelcursussen en -activiteiten plaats. Mensen met een psychische kwetsbaarheid uit de gemeente Olst-Wijhe kunnen hier gratis aan deelnemen. Deze cursussen en activiteiten gaan niet over 'genezing', maar over het ontdekken van mogelijkheden voor een vervullend leven met een psychische kwetsbaarheid of eigenlijk ‘gewoon je dingen weer kunnen doen’.  

Wees welkom!

Op donderdag 1 juni is de officiële opening van het zelfregiecentrum in het Holstohus. Iedereen is welkom vanaf 14.00 uur.  

Meer informatie?

Kijk dan op www.vriendendienstendeventer.nl of stuur een mail naar zelfregie@vriendendienstendeventer.nl.

Deel dit
Mail
Bellen