Omgaan met dementie 

Eén op de vijf Nederlanders krijgt dementie. We krijgen er dan ook steeds vaker mee te maken.

Dementie is een ziekte waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. Belangrijk is dat mensen met dementie zo lang mogelijk mee kunnen doen in de samenleving en dat bewustwording bij inwoners wordt vergroot. Hierover praten met elkaar kan fijn zijn. 
De Huuskamer is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen en/of dementie en hun mantelzorgers. Om ervaringen uit te wisselen of er gewoon even uit te zijn. 
 
In de Huuskamer in Olst kun je in de even weken op woensdag terecht van 10.00 tot 12.00 uur in het Holstohus in Olst. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ut Huus via telefoonnummer 0570 – 68 39 39 of e-mail info@uthuus.nl

De Huuskamer in Wijhe is open in de oneven weken op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur in het Noaberhuus in Wijhe. Meer informatie: Evenmens, telefoonnummer 0572 – 82 09 93 of e-mail info@evenmens.nl

Deel dit
Mail
Bellen