Agenda en activiteiten

Gebakjesactie in de week van de ontmoeting

06 oktober 2022 om 00:00
06 oktober 2022 om 00:30
Onbekend

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om familie, vrienden of andere fijne mensen om je heen te hebben. Mensen die jou ook echt zien en dat luisterende oor voor je willen zijn. Met de gebakjesactie stimuleren we mooie en waardevolle contacten tussen mensen in onze gemeente. Samen een kopje thee of koffie drinken met een lekker gebakje erbij. Dat is het idee van de gebakjesactie. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door het Breed Welzijnsverband Olst-Wijhe, bakkerij Jolink en de Lions Olst-Wijhe.

Datum

5 en 6 oktober 2022

Aanmelden

Tussen 14 en 28 september kan jij je hier aanmelden. Aanmelden kan ook telefonisch via:  0570 – 820 993

 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen