Agenda en activiteiten

GOED omgaan met dementie en verward gedrag

19 januari 2023 om 20:00
19 januari 2023 om 22:00
De Beukenoot, gebouw bij de kerk in Wesepe

We zien allemaal wel eens iemand die een verwarde indruk maakt. Thuis, op straat, in een winkel of bibliotheek of op het werk. Hoe reageer je daarop? We weten vaak niet goed hoe we moeten reageren. In een gratis bijeenkomst 'GOED omgaan met dementie en verward gedrag' maak je kennis met onbegrepen gedrag en leer je signalen van dementie te herkennen. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 januari 2023 om 20.00 uur in De Beukenoot, gebouw bij de kerk in Wesepe. 

Hoe maak je contact en kun je iemand met dementie op een juiste manier helpen. Deze avond kan helpen om het veranderende gedrag van je naaste te begrijpen en geeft tips om er mee om te gaan. 
Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Evenmens Olst-Wijhe en is mede mogelijk door een bijdrage van de gemeente Olst-Wijhe. De bijeenkomst is interessant voor mensen die in contact kunnen komen met mensen met dementie – voor iedereen dus. 

Wil je graag weten hoe je contact maakt met mensen met dementie? Meld je dan via Evenmens: 0570 – 820 993 of digitaal via www.evenmens.nl/werkgebied/olst-wijhe.

Kijk naar wat ik nog wél kan
Blijf met mij in gesprek
Geef mij duidelijke informatie
Denk met mij mee
Laat mij meedoen en genieten
(hartenkreten van mensen met dementie)

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen