Agenda en activiteiten

OV-informatiebijeenkomst in Wijhe

14 november 2023 om 10:00
14 november 2023 om 12:00
Noaberhuus, Langstraat 69, Wijhe

Kom naar de OV-Informatiebijeenkomst

Is reizen met het openbaar vervoer even geleden? Of wordt dit een eerste keer? Het lijkt misschien onduidelijk hoe reizen met bus en trein precies werkt. Gelukkig valt het heel erg mee. Tijdens de  informatiebijeenkomst wordt hier alles over uitgelegd.
OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Zij presenteren onder ander over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook verstrekken zij informatiemateriaal en beantwoorden uw vragen. Deelname is kosteloos en aanmelden is niet nodig.

Datum: dinsdag 14 november 2023 
Aanvang: 10.00 uur en eindigt uiterlijk om 12.00 uur. Vanaf 9.45 uur staat koffie/thee klaar
Locatie: Naoberhuus, Langstraat 69, Wijhe

Meer informatie

Voor meer toelichting: ga naar www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur  of bel naar 038 - 45 40 130

De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. 

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! 

Deel dit
Mail
Bellen