Agenda en activiteiten

Inloopspreekuur financiële tegemoetkomingen

07 november 2023 om 09:30
07 november 2023 om 11:00
Gemeentehuis Wijhe en Holstohus Olst

Heb je een laag inkomen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor verschillende extra's om jouw inkomen aan te vullen. Wil je weten of je een tegemoetkoming kunt krijgen voor kosten die je maakt, zoals bijvoorbeeld jouw verplicht eigen risico of je aanvullende ziektekostenverzekering? Dan kun je zonder afspraak binnenlopen tijdens de inloopspreekuren voor de financiële tegemoetkomingen van het Team Werk, Inkomen en Zorg.

Deze inloopspreekuren zijn elke dinsdag van 9.30 uur tot 11.00 uur in het gemeentehuis in Wijhe en in het Holstohus in Olst. Kun je niet langskomen op één van onze inloopspreekuren? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 14 0570 of 0570-568080. 

 

 

Deel dit
Mail
Bellen