Nieuws

Volg het laatste nieuws van Ondersteuning Olst-Wijhe.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door u eenmalig te registreren kunt u zich eenvoudig aan- en/of afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Gegevens wijzigen voor nieuwsbrief

Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u inloggen op onze website. U komt dan op uw persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u uw gegevens wijzigen en kunt u aan-en uitvinken welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.Op deze pagina kunt u ook zelf uw profiel verwijderen.

Gebruik van uw gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en worden niet ingezet voor andere doeleinden van de gemeente. Uw gegevens worden uiteraard ook niet verstrekt aan derden.

Dát is makkelijk praten

1 op de 4 Nederlanders ergert zich wel eens aan zijn buren. Het gaat vaak om kleine irritaties die op lange termijn tot grote ergernissen kunnen leiden. Hoe voorkom je dat dat gebeurt? Er samen over praten is niet altijd even makkelijk. Toch kun je er zelf iets aan doen.

Spreekuur van Financiën de Baas

Spreekuur Financiën de Baas is vrijdag 1 juli in Olst gesloten.

Inloopspreekuur OV-ambassadeur 

Wil je graag met het openbaar vervoer reizen, maar heb je hulp nodig? Ben je onzeker omdat je lang niet meer met de bus of trein hebt gereisd? Of heb je een speciale vraag? Bezoek dan vrijblijvend het inloopspreekuur in Olst.

Wandelingen Samen Verder

Bij alle vormen van rouw geldt dat wandelen helpt om de draad van het leven weer op te kunnen pakken. Samen wandelen, is samen letterlijk en figuurlijk weer nieuwe stappen zetten. Daarnaast kan praten met iemand die hetzelfde is overkomen troostend zijn.

SallandWonen en gemeente zetten in op schuldhulpverlening

SallandWonen en gemeente zetten in op schuldhulpverlening Olst-Wijhe

Vandaag tekenden SallandWonen en wij een convenant voor schuldhulpverlening. Partners in dit convenant zijn Budget Adviesbureau Deventer (BAD) en Financiën de Baas. Met dit convenant willen de partijen schulden terugdringen en nog belangrijker (financiële) problemen voorkomen door vroegtijdige hulp en ondersteuning. Op deze manier kunnen mensen met financiële problemen nog beter worden geholpen. 

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen