Nieuws

Volg het laatste nieuws van Ondersteuning Olst-Wijhe.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door u eenmalig te registreren kunt u zich eenvoudig aan- en/of afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Gegevens wijzigen voor nieuwsbrief

Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u inloggen op onze website. U komt dan op uw persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u uw gegevens wijzigen en kunt u aan-en uitvinken welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.Op deze pagina kunt u ook zelf uw profiel verwijderen.

Gebruik van uw gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en worden niet ingezet voor andere doeleinden van de gemeente. Uw gegevens worden uiteraard ook niet verstrekt aan derden.

Een tegen eenzaamheid: Olst-Wijhe in Actie

Samen met ut Huus en andere partners werken wij aan de bestrijding van eenzaamheid in onze gemeente. Eenzaamheid treft 10% van de Nederlandse volwassenen; bijna de helft van de 75-plussers voelt zich eenzaam. Ook jongeren voelen zich helaas steeds vaker eenzaam. 

Wandelingen Samen Verder

Wat is bijzondere bijstand? 

Soms krijg je met extra kosten te maken die je niet zelf kunt betalen. Voor deze kosten kun je bijzondere bijstand aanvragen. Die kosten moeten wel aan een aantal voorwaarden voldoen.  

Omgaan met dementie 

Eén op de vijf Nederlanders krijgt dementie. We krijgen er dan ook steeds vaker mee te maken.

Wat is de reductieregeling? 

Is jouw inkomen gelijk aan of lager dan 110% van de voor jou geldende bijstandsnorm? Dan kun je voor bepaalde kosten een bijdrage van de gemeente krijgen. Bijvoorbeeld voor kosten voor sociaal-culturele, recreatieve, culturele en/of sportieve activiteiten. 

Deel dit
Mail
Bellen