Nieuws

Volg het laatste nieuws van Ondersteuning Olst-Wijhe.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door u eenmalig te registreren kunt u zich eenvoudig aan- en/of afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Gegevens wijzigen voor nieuwsbrief

Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u inloggen op onze website. U komt dan op uw persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u uw gegevens wijzigen en kunt u aan-en uitvinken welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.Op deze pagina kunt u ook zelf uw profiel verwijderen.

Gebruik van uw gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en worden niet ingezet voor andere doeleinden van de gemeente. Uw gegevens worden uiteraard ook niet verstrekt aan derden.

Gratis theatervoorstelling ‘Dromen Vangen’ 

Poster theatervoorstelling Dromen vangen

Op dinsdag 14 mei organiseert Positief Gezond IJsselland de interactieve theatervoorstelling ‘Dromen Vangen’. De voorstelling inspireert, ontroert en laat vooral zien waar gezondheid nu echt om draait. Een heerlijk avondje uit voor iedereen die benieuwd is naar een brede blik op gezondheid. Kijk, lach, leer én doe actief mee! 

Laag inkomen? Vraag de reductieregeling aan 

De reductieregeling helpt inwoners met een laag inkomen met een bijdrage voor activiteiten.

Evenmens, informele zorg voor elkaar 

Evenmens verleent ondersteuning aan mantelzorgers, zorgvragers en zorgvrijwilligers. Dit doen zij in de vorm van een luisterend oor en het geven van informatie en advies. Ook bieden zij (groepsgewijze) ondersteuning met onder andere themabijeenkomsten en ontspannende activiteiten.

Kan ik kwijtschelding van de gemeentelijke belastingen krijgen? 

Heb jij een laag inkomen en kun je daardoor de gemeentelijke belastingen en heffingen niet betalen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor kwijtschelding. Dat betekent dat je de aanslag voor de gemeentelijke belastingen (gedeeltelijk) niet hoeft te betalen.

Taalcafé Wijhe

Deel dit
Mail
Bellen