Nieuws

Volg het laatste nieuws van Ondersteuning Olst-Wijhe.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door u eenmalig te registreren kunt u zich eenvoudig aan- en/of afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Gegevens wijzigen voor nieuwsbrief

Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u inloggen op onze website. U komt dan op uw persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u uw gegevens wijzigen en kunt u aan-en uitvinken welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.Op deze pagina kunt u ook zelf uw profiel verwijderen.

Gebruik van uw gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en worden niet ingezet voor andere doeleinden van de gemeente. Uw gegevens worden uiteraard ook niet verstrekt aan derden.

Wat is de Reductieregeling?

Is jouw inkomen gelijk aan of lager dan 110% van de voor jou geldende bijstandsnorm? Dan kun je voor bepaalde kosten een bijdrage van ons krijgen.

Wat als spanningen oplopen?

We blijven al langere tijd zoveel mogelijk thuis. In veel huishoudens gaat dit goed, maar in sommige situaties lopen de spanningen thuis op.

Eigen risico zorgverzekering

Bij de zorgverzekering hoort een verplicht eigen risico. Dit is het bedrag dat je zelf betaalt voor zorg uit de basisverzekering. In 2021 is het eigen risico € 385,-.

Tijd over en bereid een ander te helpen? Dan is jouw hulp erg welkom!

De coronamaatregelen hebben grote gevolgen voor ons allemaal. We moeten minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar en sociaal contact zo veel mogelijk vermijden.

Wat is bijzondere bijstand?

Soms krijg je met extra kosten te maken die je niet zelf kunt betalen. Voor deze kosten kun je bijzondere bijstand aanvragen.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen