Nieuws

Volg het laatste nieuws van Ondersteuning Olst-Wijhe.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door u eenmalig te registreren kunt u zich eenvoudig aan- en/of afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Gegevens wijzigen voor nieuwsbrief

Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u inloggen op onze website. U komt dan op uw persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u uw gegevens wijzigen en kunt u aan-en uitvinken welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.Op deze pagina kunt u ook zelf uw profiel verwijderen.

Gebruik van uw gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en worden niet ingezet voor andere doeleinden van de gemeente. Uw gegevens worden uiteraard ook niet verstrekt aan derden.

Eigen risico zorgverzekering

Bij de zorgverzekering hoort een verplicht eigen risico. Dit is het bedrag dat u zelf betaalt voor zorg uit de basisverzekering. In 2020 is het eigen risico € 385,-.

Week tegen Kindermishandeling 2020

Achter veel voordeuren is niets wat het lijkt. Kindermishandeling, verwaarlozing, huiselijk geweld. Je ziet het niet maar het is er wel. Er is maar 1 persoon nodig om het verschil te kunnen maken en jij kan deze persoon zijn!

Wat is de Reductieregeling?

Is jouw inkomen gelijk aan of lager dan 110% van de voor jou geldende bijstandsnorm? Dan kun je voor bepaalde kosten een bijdrage van ons krijgen. Bijvoorbeeld voor kosten die samenhangen met sociaal-culturele, recreatieve, culturele en/of sportieveactiviteiten.

Noaberhuus Olst en Wijhe

Bij de Luisterlijn kun je terecht voor een gesprek met aandacht voor jouw verhaal

In deze tijd is het soms fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit weleens nodig.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen