Nieuws

Volg het laatste nieuws van Ondersteuning Olst-Wijhe.

Nieuwsbrief ontvangen?

Door u eenmalig te registreren kunt u zich eenvoudig aan- en/of afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Gegevens wijzigen voor nieuwsbrief

Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u inloggen op onze website. U komt dan op uw persoonlijke profielpagina. Op deze pagina kunt u uw gegevens wijzigen en kunt u aan-en uitvinken welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.Op deze pagina kunt u ook zelf uw profiel verwijderen.

Gebruik van uw gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van digitale nieuwsbrieven en worden niet ingezet voor andere doeleinden van de gemeente. Uw gegevens worden uiteraard ook niet verstrekt aan derden.

Overzicht activiteiten Week van de Ontmoeting

Kom erbij! In de Week van de Ontmoeting staat ontmoeting en verbinding centraal. De van de Ontmoeting is van 29 september t/m 6 oktober.

Drink je een kopje koffie mee? Dan krijg je er twee!

In de week van 29 september tot en met 6 oktober is de Week van de Ontmoeting en wij doen mee!

Omgaan met dementie

Eén op de vijf Nederlanders krijgt dementie en we krijgen hier steeds vaker mee te maken. Dementie is een ziekte waarbij de hersenen informatie niet meer goed kunnen verwerken. Gemeente Olst-Wijhe wil mensen met dementie zo lang mogelijk mee laten doen in de samenleving en bewustwording bij inwoners vergroten. Het begint namelijk met het herkennen van de signalen.

Wandelingen Samen Verder

Bij alle vormen van rouw geldt dat wandelen helpt om de draad van het leven weer op te kunnen pakken. Samen wandelen, is samen letterlijk en figuurlijk weer nieuwe stappen zetten. Daarnaast kan praten met iemand die hetzelfde is overkomen troostend zijn. Lotgenoten begrijpen wat je bedoelt en hoe je verdriet kan voelen.

Werken volgens de bedoeling

Wij bieden inwoners ondersteuning op grond van verschillende wetten in het sociaal domein. Bijvoorbeeld vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Jeugdwet en Participatiewet. Heb je een hulpvraag? Dan kijken we met je naar het effect wat we samen willen bereiken en of dit past binnen de doelstelling van de wetten.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen