Wereld Alzheimer Dag

Maandag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Dit jaar is het thema Jong en oud. Vanwege de coronamaatregelen ziet het programma er dit jaar anders uit, maar net als andere jaren worden er mooie (online) activiteiten georganiseerd. Meer informatie daarover vindt u op de website van Alzheimer Nederland.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over geheugenproblemen en dementie? Dan kunt u deze stellen aan de casemanagers dementie. Zij werken bij verschillende thuiszorginstellingen en zijn onderdeel van het toegangsteam Wmo van de gemeente. U kunt ook bij uw huisarts terecht.

In oktober start Evenmens met een cursus Omgaan met dementie voor partners van mensen met dementie. Wilt u hier meer over weten of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Evenmens Olst-Wijhe via telefoonnummer 0570 – 82 09 93 of kijk op de website van Evenmens.

Hulp nodig of meer weten? Neem contact op met het toegangsteam Wmo via telefoonnummer 14 0570.


Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen