Noaberhuus Olst-Wijhe

Het Noaberhuus Olst-Wijhe is een vrijwilligersorganisatie, ontstaan door en voor samenwerking. Een omliggend netwerk van organisaties en ondernemers op het gebied van welzijn en zorg is essentieel voor het beoogde functioneren van het Noaberhuus.  

Deze samenwerking wordt zichtbaar in de activiteiten die plaatsvinden in het Noaberhuus in Wijhe.Twee keer per maand op vrijdagmiddag wordt daar een lunch of spelletjesmiddag georganiseerd in samenwerking met Evenmens en de WMO van de gemeente Olst -Wijhe. Op deze middagen worden mensen met beginnende dementie en hun mantelzorgers uitgenodigd door Evenmens om in het Noaberhuus bij elkaar te komen en actief deel te nemen aan de lunch en / of de spelletjes.

De vrijwilligers van het Noaberhuus dekken samen met de bezoekers de tafel. Bij de spelletjes worden de bezoekers ook betrokken bij de keuze van de spelletjes. Zij worden daarin ondersteund door deskundigen van de WMO en Evenmens.  

U kunt ook kennismaken met de activiteiten in het Noaberhuus door vrijblijvend binnen te lopen op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur op Langstraat 69. De vrijwilligers kunnen u dan meer vertellen over de datums van de activiteiten op vrijdagmiddag. 

Deel dit
Mail
Bellen