Thuisadministratie

Heeft u hulp nodig bij uw administratie? Er zijn verschillende manieren waarop u hulp kunt krijgen. Ook kan er met u worden meegekeken naar uw financiële situatie.

Financiën de Baas

U kunt natuurlijk iemand uit uw omgeving vragen om eens mee te kijken naar de administratie of om u te helpen met het invullen van een lastig formulier. Heeft u niemand in de buurt die u kan helpen? Dan kunt u hulp vragen van Financiën de Baas. Kijk op de website Financiën de Baas en neem contact met hen op. U kunt ook langskomen tijdens de inloopspreekuren. De inloopspreekuren zijn in het SPOC in Wijhe en in het Holstohus in Olst. In de agenda vindt u wanneer u bij een inloopspreekuur terecht kunt.

Financiële P€ptalk

De financiële P€ptalk is een persoonlijk adviesgesprek over uw financiële situatie. U wordt geholpen met het plannen van uw uitgaven om zo hopelijk schulden te voorkomen. Samen met u worden de inkomsten en uitgaven op een rijtje gezet en wordt er gekeken of u recht heeft op aanvullingen op uw inkomen. U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar P€ptalk.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen