Voedselbank

Informatie over (het aanmelden bij) de Voedselbank

Heeft u geen of niet genoeg geld om eten te kunnen kopen? Misschien kunt u zich dan aanmelden bij de Voedselbank. Bij de Voedselbank krijgt u gratis eten. Bijvoorbeeld melk, brood en groente. U krijgt iedere week een doos met producten; een voedselpakket. In die doos zit iedere week iets anders.

De Voedselbank Raalte e.o.

De Voedselbank Raalte e.o. is actief binnen de gemeente Olst-Wijhe. De Voedselbank Raalte e.o. is er voor mensen die om verschillende redenen in (financiële) problemen zijn geraakt waardoor zij geen of onvoldoende geld hebben om voedsel te kopen. De Voedselbank zamelt gratis voedsel in waarmee voedselpakketten worden gemaakt. Voedselpakketten die door de Voedselbank worden aangeboden zijn bedoeld als noodhulp voor mensen die voor kortere of langere tijd financieel niet rond kunnen komen. De maximale tijd dat er een voedselpakket aan een deelnemer wordt verstrekt is drie jaar.

Waar regel je het?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een voedselpakket of wilt u een voedselpakket aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met Financiën de Baas. U kunt contact met hen opnemen via www.financiendebaas.nl. U kunt ook langskomen tijdens de inloopspreekuren. Het inloopspreekuur is op dinsdag van 9.00 tot 11.00 uur in het SPOC in Wijhe en op vrijdag van 9.00 tot 11.00 uur in het Holstohus in Olst.

Iets melden?
Deel dit
Mail
Bellen