Reinigen openbare weg

Het is belangrijk om straten en goten schoon te houden. We vegen daarom met regelmaat onze straten. Om goed te kunnen vegen is het prettig als de goten vrij zijn van obstakels (voertuigen, aanhangers, etc.). In het onderstaande veegschema kun je zien wanneer er bij jou in de buurt geveegd wordt. Wil je er deze periode rekening mee houden dat je de goten vrijhoudt?

De Rova veegt voor ons. Wij stemmen de planning zo nauwkeurig mogelijk af, maar er kunnen natuurlijk altijd wijzigingen komen. Kijk daarom altijd het veegschema hieronder voor de meest actuele planning. 

Je vindt de vaste veegrondes in het veegschema.

We vegen niet standaard alle straten. Door middel van een voorschouw bekijken we welke straten geveegd moeten worden. We blazen vaak eerst de bladeren bij elkaar en daarna wordt het door de veegwagen opgeruimd. Dit laatste kan ook een dag later gebeuren. Je hoeft hier geen melding van te maken. Met deze werkwijze kunnen we sneller werken en dus meer straten schoonhouden.

Digitaal regelen
Maak online een melding.Je krijgt van ons een meldingsnummer, waarmee je jouw melding kunt volgen. Wij houden je per e-mail op de hoogte van de status van jouw melding.

Schriftelijk regelen
Je kunt ook schriftelijk jouw melding aan ons doorgeven.

Aan de balie regelen
Je kunt jouw melding bij Publiekszaken doorgeven. Neem hiervoor eerst telefonisch contact met ons op.

Heb je vragen over het reinigen van openbare wegen?

Is er sprake van een gevaarlijke situatie door bijvoorbeeld olie op de weg?
Meldt dit direct telefonisch bij Publiekszaken. Ga voor contactgegevens buiten kantoortijden naar onze openingstijden.

De ROVA veegt voor ons. We stemmen de planning zo nauwkeurig mogelijk af, maar er kunnen altijd nog wijzigingen komen. Kijk daarom altijd op dit schema voor de meest actuele planning. Het gaat hier om de reguliere veegrondes. Daarnaast hebben we bladveegrondes. Als de bladeren van de bomen vallen vegen we extra rondes. Ook deze zie je in het schema.

Deel dit
Mail
Bellen