Gemeentepolis 2024

Heb je een laag inkomen, maar wil je wel goed verzekerd zijn? Je kunt mogelijk gebruikmaken van de Gemeentepolis die wij jou aanbieden. De Gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering, een aanvullende verzekering, een tandartsverzekering en extra vergoedingen. Bij de Gemeentepolis betalen wij mee aan de kosten voor de premie. Zo ben je goed verzekerd en verklein je de kans op onverwachte kosten aanzienlijk.

Inloopspreekuren Salland Zorgverzekeringen

Voor vragen over de samenstelling van een pakket, de premies en vergoedingen kun je langskomen op de inloopspreekuren van Salland Zorgverzekeringen. Deze zijn op 28 november in het Holstohus in Olst en op 5 december in het gemeentehuis in Wijhe.  Beide inloopspreekuren zijn van 9.30 tot 11.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. 
Wij verzoeken je om het volgende mee te nemen naar het inloopspreekuur:

  • Een geldig legitimatiebewijs (ook van jouw eventuele partner en/of minderjarige kinderen).
  • Jouw bankpas.
  • Jouw verzekeringspolis over het jaar 2023.

Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Salland Zorgverzekeringen via 
0570 - 68 74 90. Ook staat er informatie op www.salland.nl

Voorwaarden

De Gemeentepolis is voor inwoners met een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm. Ook geldt er een vermogensgrens. Wil je weten of je aan de voorwaarden voldoet? Bezoek dan het inloopspreekuur op 28 november of 5 december en neem gegevens mee over de hoogte van je inkomen. Er is dan ook een medewerker van de gemeente aanwezig. Of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 14 0570.

Uiterlijke aanmelddatum

Wil je van dit aanbod gebruikmaken? Je kunt je tot en met 31 december 2023 aanmelden. Doe dit bij voorkeur voor 18 december 2023 via www.gezondverzekerd.nl. Wij beoordelen of je in aanmerking komt voor deelname aan de Gemeentepolis.

Deel dit
Mail
Bellen