Taalcafé Wijhe

In het Taalcafé (een activiteit van Taalpunt) kan men op een gezellige en leuke manier met de Nederlandse taal bezig zijn. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden in het Taalcafé allerlei dingen besproken, vooral uit het dagelijks leven gegrepen. 
Ken jij mensen uit een ander land die de Nederlands taal op een laagdrempelige manier nog beter onder de knie willen krijgen? Dan kun je ze verwijzen naar het Taalcafé. Iedere vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur is er een Taalcafé in Wijhe (in het Noaberhuus, Langstraat 69, tegenover de DA). Iedereen is welkom en wordt hartelijk ontvangen. Een bezoeker van het Taalcafé zei het volgende: “Het Taalcafé heeft mij enorm geholpen bij het doorbreken van de barrière van het spreken en gebruiken van de Nederlandse taal. De vrijwilligers hebben een slimme manier om informatie op een duidelijke manier over te brengen”.

Overweeg je zelf om vrijwilliger te worden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Taalpuntcoördinator Rianne Booijink, telefoonnummer 06 – 46 65 62 15 of mail naar taalpuntolstwijhe@bibliotheeksalland.nl.

Deel dit
Mail
Bellen