Vriendendiensten

Heb je behoefte aan ontmoeting, steun of gewoon een kopje koffie en een praatje? Dan ben je welkom bij Zelfregiecentrum Olst-Wijhe van Vriendendiensten. Het zelfregiecentrum is twee dagdelen in de week open op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 16.30 uur in het Holstohus aan de Jan Scharmhartstraat 5 in Olst.

Iedereen is welkom 

Een zelfregiecentrum is een open centrum waar iedereen welkom is voor inloop en activiteiten. De bezoekers organiseren zelf veel verschillende activiteiten; samen creatief aan de slag, een spelletje spelen, een quiz doen of een bingo. De aanwezige coördinatoren ondersteunen waar nodig. Je hebt geen indicatie nodig en je betaalt ook geen eigen bijdrage. 

Herstelcursussen en -activiteiten 

Bij Vriendendiensten vinden ook herstelcursussen en -activiteiten plaats. Mensen met een psychische kwetsbaarheid uit gemeente Olst-Wijhe kunnen hier kosteloos aan deelnemen. Deze cursussen en activiteiten gaan niet over 'genezing', maar over het ontdekken van mogelijkheden voor een vervullend leven met een psychische kwetsbaarheid of eigenlijk ‘gewoon je dingen weer kunnen doen’.  

www.vriendendienstendeventer.nl

zelfregie@vriendendienstendeventer.nl

06 - 47 80 03 92 (alleen op dinsdag en donderdag). 

 

Deel dit
Mail
Bellen