Wijziging inloopspreekuur Sociaal Raadslieden van Financiën de Baas 

Het inloopspreekuur op vrijdagochtend in het Holstohus in Olst van Financiën de Baas komt met ingang van 5 juli 2024 te vervallen. Er is een nieuw inloopspreekuur op dinsdagochtend van 9.00 uur tot 11.00 uur. Dit spreekuur wisselt wekelijks van locatie.

Even weken: gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Wijhe (eerste keer: dinsdag 9 juli) 
Oneven weken: Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 in Olst (eerste keer: dinsdag 16 juli) 

Let op: op dinsdag 2 juli is er geen inloopspreekuur vanwege een teamdag. 
  
Deze wijziging zorgt voor een nauwere samenwerking met het inloopspreekuur Financiële Tegemoetkomingen van de gemeente. Daarnaast is er steeds meer behoefte aan meer ruimte voor afspraken bij Financiën de Baas. 

Deel dit
Mail
Bellen