Verras uw mantelzorger met een ‘Mantelzorgcompliment’ 2024 

 

Als u wordt verzorgd door uw partner, kind, ouder, vriend(in) of kennis oftewel, door één of meerdere mantelzorgers, dan kunt u eenmaal per jaar een Mantelzorgcompliment aanvragen bij de gemeente. Het Mantelzorgcompliment is er om de inzet te erkennen en te waarderen en bestaat uit VVV-cadeaukaarten ter waarde van € 50,-. Deze kunt u aan uw mantelzorger geven of verdelen onder meerdere mantelzorgers als waardering voor de hulp die zij verlenen. Uw mantelzorger kan dan naar eigen wens een persoonlijke attentie aanschaffen. U, als zorgvrager, moet woonachtig zijn in onze gemeente, uw mantelzorger mag elders wonen. 

‘Mantelzorgcompliment’ 2024 voor de jonge mantelzorger (6 tot en met 25 jaar) 

Als je zorgt voor je broer, zus, ouder of een ander familielid dan kun je ook eenmaal per jaar een ‘Mantelzorgcompliment’ aanvragen bij de gemeente. Jij, als jonge mantelzorger, moet woonachtig zijn in onze gemeente. Binnen één gezin mag er één mantelzorgcompliment worden aangevraagd door een jonge mantelzorger. 

Hoe kunt u de aanvraag indienen? 

U moet hiervoor eerst een afspraak inplannen. Zonder afspraak is het helaas niet mogelijk om een Mantelzorgcompliment aan te vragen. 

U kunt een afspraak inplannen door het digitale aanvraagformulier in te vullen op de website evenmens.nl/mantelzorgcompliment-ow/. 

 

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0570-820993. 

Deel dit
Mail
Bellen