Week van de Ontmoeting: Verbinding en plezier 

In de landelijke Week van de Ontmoeting, van 25 september tot en met 2 oktober, willen wij mensen dichter bij elkaar brengen en eenzaamheid doorbreken.

Diverse organisaties in het voorliggend veld organiseren mooie activiteiten, waaronder opnieuw de populaire Gebakjesactie. Deze actie stimuleert waardevolle contacten tussen mensen. Doe mee en bezoek iemand die wat extra aandacht kan gebruiken. 
 
Daarnaast vindt op 2 oktober de gratis theatervoorstelling ‘Dromen Vangen’ plaats. Deze hilarische show van Theater A La Carte draait om gezondheid en toont op luchtige wijze de kracht van positief denken. Het belooft een avond vol herkenning en lachmomenten te worden. Mis het niet! Reserveer je gratis kaart via Ut Huus.
Kijk hier voor alle andere activiteiten in deze week en meer informatie. Hier kun je ook maximaal twee gebakjes bestellen voor de gebakjesactie.

De Week van de Ontmoeting is een samenwerking tussen de gemeente Olst-Wijhe, Evenmens, Maatschappelijk Werk De Kern, Ut Huus en Wijz Welzijn. 

Deel dit
Mail
Bellen